Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muslera'dan Malatyaspor maçının ardından önemli açıklama

Muslera'dan Malatyaspor maçının ardından önemli açıklama

Galatasaray’ın profesyonel kalecisi Fernando Muslera, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Muslera, Mustafa Cengiz’in vefatı hakkında da konuşarak, "Futboldan daha önemli, bizi çok üzüntüye boğan bir haber aldık. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Nur içinde yatsın. Çok saygıdeğer biriydi. Hepimizin başı sağ olsun. Bu haber bizi maçtan önce çok üzüntüye soktu." ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:22

Mustafa Cengiz'in vefatına çok üzüldüklerini söyleyen Fernando Muslera, “Futboldan daha önemli, bizi çok üzüntüye boğan bir Haber aldık. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Nur içinde yatsın. Çok saygıdeğer biriydi. Hepimizin başı sağolsun. Bu haber bizi maçtan önce çok üzüntüye soktu.” dedi.

“BUGÜN VERİLMEYEN BİR PENALTIMIZ VAR”

Maçta verilmeyen bir penaltıları olduğunu söyleyen tecrübeli kaleci, “Gol atmamız gerekiyordu, bu tip maçlarda pozisyon bulduğunuzda gol atmanız gerekiyordu. Bugün yine verilmeyen bir penaltımız var. Bunları çok konuşmak istemiyorum. Stüdyoda Volkan var, eski Fenerbahçeli benim arkadaşım. Kendisine selam söylüyorum.” dedi.

“MAÇIN ADAMI TARTIŞMASIZ ERTAÇ”

Maçın adamının Malatyaspor kalecisi Ertaç olduğunu dile getiren Uruguaylı file bekçisi, “Öncelikle maçın adamını seçmeye çalışıyordunuz. Tartışmasız Ertaç. Çok iyiydi. Birçok pozisyonu kurtardı. Bize karşı genelde iyi oynuyor kendisi.” diye konuştu.

Fenerbahçe'den sızdırılan MHK toplantısı görüntülerine ilk tepki Haberi Görüntüle

DERBİDEKİ POZİSYONLAR HAKKINDA DA KONUŞTU

Derbideki tartışmalı pozisyonlar hakkında da konuşan Muslera, “Geçen hafta Mesut'un golünden önce Kerem'e yapılan bir faul var. Bunları ne yazık ki konuşmak zorunda kalıyoruz. Hem derbide verilmeyen kararlar hem de bugünkü kararlar.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading