Yandex Metrica

Muslera'dan Fenerbahçe itirafı! Derbi öncesi yaşadığı rahatsızlığı ilk kez anlattı

Muslera'dan Fenerbahçe itirafı! Derbi öncesi yaşadığı rahatsızlığı ilk kez anlattı

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinin en başarılı yabancı oyuncularından olan Fernando Muslera, Fenerbahçe maçlarından önce yaşadığı rahatsızlığı ilk kez açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:18

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslerai yaptığı itirafla şaşırttı.

Beyaz TV'den Sezgin Gelmez'in sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki kaleci, Türkiye'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbileriyle ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Derbi öncesi ektra bir şey yapmadığını belirten Uruguaylı kaleci, "Özel ve ilginç olarak yaptığım farklı bir şey yok ama Fenerbahçe ile oynayacağımız zaman kendi içimde ekstra bir motivasyonum oluyor. Bu maçlar tarih boyunca oynanan bir mücadele ama bazen maçlardan önce midem şişiyor. Onu dışarı yansıtan hareketlerim olmuyor." dedi.

MUSLERA'DAN SUAREZ VE FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Uruguay milli takımından takım arkadaşı Luis Suarez'in Fenerbahçe tarafından istendiği sorusuna da değinen Muslera, "Suarez ile konuşmadık bu konu için ama ona Galatasaray'a gelmesini söyleyebilirim" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Atletico Madrid'den ayrılan Suarez, şu an için bir takımla anlaşmadı. Yıldız oyuncuya İngiltere'den tekliflerin geldiği iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading