Yandex Metrica

Murat Sancak'tan olaylı derbi sonrası flaş çağrı

Murat Sancak'tan olaylı derbi sonrası flaş çağrı

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un evinde Fenerbahçe ile karşılaşmasının ardından çıkan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sancak sosyal medyadanyaptığı paylaşımda  Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara değindi. Sancak, "Dün akşam yaşananlardan ne Trabzonspor ne de Fenerbahçelilerin hoşnut olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Spor

08.04.2024, 17:20

Trabzonspor'un evinde Fenerbahçe'yi ağırladığı ve rakibine 3-2'lik skorla yenildiği maçın ardından spor kamuoyu resmen sarsıldı. Gündeme bomba gibi düşen saha olaylarının ardından Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak'tan da olaylar dair açıklamalar geldi.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

MURAT SANCAK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Murat Sancak olay çıkan derbi sonrasında "Futbol şovdur, iyi olan kazanır, iyi olmayan kaybeder, 2 takım da iyiyse beraberlikle sonuçlanır, taraftar da kendi takımı kazansın ve mutlu olsun ister ama maalesef istediğimiz bazen olmuyor ama futbol dünyanın en güzel oyunlardan biridir, uğraşırız. Çocuklar, hanımefendiler de bu oyuna iştirak etsinler ki daha bir aile ortamıyla geçsin seyirlerimiz ama dün akşam Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olan olaylardan ne Trabzonspor, Fenerbahçe ne de diğer futbolseverlerin hoşnut olmadığını düşünüyorum. Bu olayları bir daha hiç bir statta yaşanmaması için herkesin daha duyarlı davranmasını diliyorum. Trabzonspor ve Fenerbahçe camialarına geçmiş olsun dileklerimi iletir her iki tarafın da daha sağduyulu davranılması için gayretler gösterdiklerini ve aynı gayretlerin diğer kulüp taraftarları ve yönetimlerinin de göstermeleri Türk futbolumuz adına iyi olacaktır." şeklinde sözlerle düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading