Yandex Metrica
SON DAKİKA
Murat Sancak'tan flaş açıklama! Mario Balotelli Galatasaray'a gidiyor!

Murat Sancak'tan flaş açıklama! Mario Balotelli Galatasaray'a gidiyor!

Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'nin Galatasaray'a sıcak bakması sonrası Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ayrılmak istemesi halinde karara razı olacaklarını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:23

Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performans ile çok konuşulan Mario Balotelli, Galatasaray’a transfer olabileceği yönündeki açıklamaları sonrası Tanfer gündemi hareketlendi.

33 maçta 19 gol, 6 asist üreten Balotelli bir soru üzerine, "Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp" demişti.

UEFA, Fenerbahçe'ye neden 3 maç ceza verdi? Fenerbahçe taraftarı neden... Haberi Görüntüle

HERKESİN BİR EDERİ VARDIR

Daha önce defalarca kez Mario Balotelli için 10 milyon euro istediğini belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalyan golcünün birçok talibi olduğunu resmen açıkladı. Bu kez rakam vermeyen başkan Sancak, "Herkesin bir ederi vardır" dedi. Mario Balotelli'nin ayrılmak istemesi halinde karara razı olacaklarını belirten Murat Sancak, transferin gerçekleşebileceğini ima etti.

Başkan Sancak, Mario Balotelli'nin transferi için şu ifadeleri kullandı: "Balotelli'nin talipleri çok, isteyenler çok. Kendisi ile yola devam etmek istiyoruz fakat sizin de bildiğiniz gibi herkesin bir ederi vardır. Kendisi şehirden gitmek isterse açıkçası yapacak bir şey yok diye düşünüyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading