Yandex Metrica

Murat Sancak, Balotelli'yi itiraf etti! İtalyan golcü yeni sezonda transfer olacak mı?

Murat Sancak, Balotelli'yi itiraf etti! İtalyan golcü yeni sezonda transfer olacak mı?

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'ye Avrupa'dan teklif yağıyor. Kulüp Başkanı Murat Sancak, yıldız oyuncunun ayrılık iddialarına cevap verdi.

Spor

30.01.2024, 14:24

Adana Demirspor'da Mario Balotelli belirsizliği sürüyor.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla yeniden kendini bulan İtalyan golcünün yeni sezonda kulüpten ayrılacağı iddia ediliyor.

Konuyla ilgili Skorer'e açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, "Mario Balotelli ve birçok oyuncumuza teklifler var. Balotelli'ye Avrupa takımları ile Arap takımlarından teklifler var." ifadelerini kullandı.

Balotelli ile 2 senelik sözleşmelerini olduğunu aktaran Sancak, "Balotelli için Türkiye'de bir kulüpten teklif almadık; ancak ilgilenenler olduğunu duyuyoruz. Kendisini bırakmayı düşünmüyoruz. Ancak ederini bulur bir teklif olması durumunda kulüp menfaati açısından bakarız." dedi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Haberi Görüntüle

BALOTELLİ'NİN ADANA DEMİRSPOR KARNESİ

Adana Demirspor ile bulduğu şansı iyi değerlendiren Balotelli, bu sezon çıktığı 29 lig maçında 12 gol atıp, 4 asist yaptı.

Yükselen grafiği ile Roberto Mancini'nin dikkatini çeken 31 yaşındaki golcü, uzun bir aradan sonra İtalya Milli Takımı'na da çağrılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading