Yandex Metrica

Motosikletçilerden 15 Temmuz anısına konvoy

Motosikletçilerden 15 Temmuz anısına konvoy

Motosikletçiler, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde motosikleti üzerinde şehit olan Yılmaz Ercan anısına düzenlenen organizasyonda, konvoy oluşturdu.

Spor

18.04.2024, 20:14

 Ayasofya Meydanı'ndan hareket eden motosikletliler, 20 kilometrelik rotada Avrasya Tüneli'nden de geçerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar konvoy halinde gitti.

İstanbul Valiliğinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği organizasyona, yoğun bir katılım oldu. 

Organizasyona İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Sakarya Milletvekili ve dünya şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda yarışan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, motosikletli polis, jandarma ve zabıta ekipleri ile birçok motosiklet kulübü temsilcisi katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

SOFUOĞLU: ŞANSLIYDIK Kİ GÜÇLÜ BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VARDI

Etkinliğe katılan Kenan Sofuoğlu da 15 Temmuz 2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde darbe girişiminin püskürtüldüğünü belirterek, "Çok şükür ki Cumhurbaşkanımız o gece hepimize güzel bir mesaj verdi. Hepimizi bir araya getirdi. Ben şahsen ne yapacağımı bilmezken Cumhurbaşkanımızdan gelen o mesajla meydanlara çıktık. Şanslıydık ki güçlü bir Cumhurbaşkanımız vardı. Hepimizi ve toplumu yönlendirdi. Darbe girişimini en güçlü şekilde atlattık" dedi.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu da böyle bir organizasyona katıldığı için duygulu olduğunu anlatarak, "Çok heyecanlı ve duyguluyum. Şehitlerimiz için bir organizasyon düzenleniyor. Allah onlardan razı olsun. Allah bizlere bir daha öyle bir gece göstermesin." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading