banner2

Mostafa Mohamed Galatasaray'ı pişman ettirdi! Mısırlı golcü Avrupa Ligi'ne damga vurdu

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski golcüsü Mostafa Mohamed, Nantes formasıyla fırtına estirmeye devam ediyor. Mısırlı oyuncu Olympiakos ağlarını sarsarak takımının üst tura çıkmasını sağladı.

Spor 04.11.2022, 10:30 04.11.2022, 10:48
Abone ol
Mostafa Mohamed Galatasaray'ı pişman ettirdi! Mısırlı golcü Avrupa Ligi'ne damga vurdu

Fransa ekibi Nantes, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'u 2-0 yenerek Avrupa Ligi'nde üst tura çıkmayı başardı.

Karşılaşmada 1 gol ve asist katkısında bulunan Mostafa Mohamed, performansıyla geceye damga vurdu.

Sezon başı Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Mısırlı yıldız teknik ekibin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Nantes ile son 32 turuna kalmayı başaran Mohamed, Geçen sezon da Galatasaray ile son 16 turda Barcelona'ya karşı mücadele etmişti.

MOSTAFA MOHAMED GALATASARAY'A MESAJ GÖNDERDİ

Yaz kampında performansı yeterli bulunmayan ve Fransız ekibine kiralanan Mohamed, adeta Galatasaray yönetimini pişman ettirdi.

Şu ana kadar 21 maçta 7 gol atan milli oyuncu, 4 de asist yaptı.

Alınan son bilgilere göre Nantes, Mostafa Mohamed için belirlenen 5.75 milyon euroluk satın alma opsiyonunu ödeyerek oyuncunun bonservisini alacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!