Yandex Metrica

Moskova zaferi sonrası Fatih Terim'den 2000 göndermesi!

Moskova zaferi sonrası Fatih Terim'den 2000 göndermesi!

Son dakika haberleri... Lokomotif Moskova deplasmanından galibiyetle dönen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, iyi yolda olduklarını belirterek, "Galip gelmek çok güzeldi. Berabere dönsek bile avantajlı olacaktık, acele etmeden aklımızdakileri uyguladık" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:10

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3.maçında Galatasaray, Lokomotif Moskova'yı deplasmanda 1-0 devirerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Bu akşamın anahtarı acelemiz yoktu. Mağlup olmamak bizim için önemliydi, galip gelmek çok güzeldi. Berabere dönsek bile avantajlı olacaktık, acele etmeden aklımızdakileri uyguladık. Tam istediğimiz gibi tek paslarla gecenin golünü attık." görüşlerini belirtti.

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: KEREM AKILLI ÇOCUK

Galibiyet golünü getiren Kerem hakkında değerlendirmelerde bulunan 68 yaşındaki teknik adam, "Kerem, akıllı bir çocuk. Hem Morutan hem de Kerem, diğer arkadaşlarıyla birlikte sezon başından beri yapmaya çalıştığımız, daha çok yapmamız gereken bu oyun anlayışını golde muhteşem şekilde gösterdiler." ifadelerini kullandı.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

TERİM: GOL YEMEYEN İKİ TAKIMDAN BİRİYİZ

Puan farkıyla lider olduklarını aktaran tecrübeli antrenör, "Bundan sonra 2 maç içeride oynayacağız, kağıt üzerinde avantaj gibi. Çok dikkatli olmalıyız. Biz çünkü UEFA'yı Şampiyonlar Ligi grubunda oynuyoruz. Bu 3 takım da Şampiyonlar Ligi ayarında 3 takım. UEFA Avrupa Ligi'nde gol yemeyen 2 takımdan biri Galatasaray, diğeri ise West Ham" dedi.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN NE DEDİ?

Beşiktaş-Galatasaray maçına da değinen Terim, "Kolay olamaycak bir maç. Beşiktaş iyi bir takım ve iyi bir kadroya sahip. Geçen sezonun şampiyonu. En iyi şekilde oynamaya çalışacağız." görüşlerini belirtti.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ

"Fazla pozisyon vermedik, ikinci toplarda biraz sıkıntı çektik. Dönen topları kullanmaya çalıştılar. Tecrübeli veya genç oyuncu ayrımı yapmaksızın her oyuncum iyi takım olmakta ısrarcılar. Genç oyuncular gereğini yapıyorlar."

"Bu gruptan çıkarsak, başka adımlar atabiliriz. 2000'deki takım, 4 senenin sonunda tam saha presi müthiş oynayan, ezber haline getirmiş bir takımdı. Bu takım da zamanla o şekle gelecek. Hepimiz böyle bir yolculuğu özledik."

"Rakiplerimizin de berabere kaldığı bir gecede bizim 7 puana ulaşmamız önemliydi. Lokomotiv'le evimizde oynayacağız, Marsilya da evinde Lazio'yu ağırlayacak. Kolay değil ama iyi gidiyoruz ve bundan son derece memnunum. Tüm Galatasaraylılara selamlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading