Yandex Metrica

Morutan kimdir? Morutan hangi takımda oynuyor?

Morutan kimdir? Morutan hangi takımda oynuyor?

Galatasaray'ın radarında olan Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın teklif ile gideceği Morutan kaç yaşındadır? Morutan ile ilgili merak edilenler, tüm sporcu geçmişi haberimizin devamında.

Spor

25.02.2024, 14:50

Galatasaray’ın uzun zamandır peşinde olduğu fakat fiyat konusunda bir türlü anlaşamadığı Morutan, sarı-kırmızılı takımın taraftarları tarafından merak ediliyor. Morutan’a son olarak 3 milyonluk bir teklif ile gideceği ve bu teklifte kabul edilmezse Morutan defterini kapatacağı konuşulan Galatasaray, ünlü futbolcunun özel hayatının da merak edilmesini sağladı. Peki Olimpiu Morutan kimdir? Morutan hangi takımlarda oynadı?

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

MORUTAN KİMDİR? HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

25 Nisan 1999 doğumlu olan Olimpiu Vasile Morutan, Romanya takımı Steaua Bükreş’te hücuma dönük orta saha ya da kanat oyuncusu olarak oynayan yetenekli bir futbolcudur. Birkaç orta saha pozisyonunda oynayabilen Morutan, Botoşani’de geçirdiği zaman içerisinde teknik direktörü olan Dan Petrescu tarafından Romanya'nın gelecekteki 10 numarası olarak görülüyordu. Morutan ilk maçını 2015 yılında 16 yaşındayken yaptı. O zamanlar Universitatea Cluj'un genç ve yetenekli futbolcularından biri olan Morutan, ertesi yıl Botoşani’ye transfer oldu ve 2018 yazında 1 milyon euro karşılığında Steaua’ya transferini gerçekleştirdi. Romanya birinci liginde 50’den fazla maçta forma giydi.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM MORUTAN İÇİN NE SÖYLEMİŞTİ?

Uzun zamandır Morutan'ı radarında tutan Fatih Terim, 22 yaşındaki yıldızın çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, ''O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading