Yandex Metrica

Morutan'ın yeni takımı belli oldu! İtalyan ekibine transfer oluyor

Morutan'ın yeni takımı belli oldu! İtalyan ekibine transfer oluyor

Galatasaray’ın genç yıldızı Morutan’ın yeni takımı netlik kazandı ve genç futbolcu İtalya Serie B ekiplerinden Pisa kulübüne transfer oluyor.

Spor

23.01.2024, 22:11

Galatasaray’da beklenen performansı gösteremeyen Morutan, takımdan ayrılıyor. İtalya Serie B takımlarında Pisa genç yıldıza talip oldu. Morutan'ın menajeri Ioan Becali, oyuncunun kiralık olarak Pisa kulübüne transferi için İtalya'ya gideceğini açıkladı.

23 yaşındaki Olimpiu Morutan'ın yeni adresi Serie B ekibi Pisa oluyor. Genç yıldızın menajeri transfer görüşmeleri için İtalya'ya gidiyor

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

KİRALIK OLARAK FORMA GİYECEK

Romanya basınında çıkan haberlere göre; menajer Becali, oyuncunun Serie B ekibi Pisa'ya kiralık olarak transferini tamamlamak için İtalya'ya gidiyor.

Morutan’ın menajerinin yaptığı açıklama şu şekilde; "Morutan'ın transferini bitirmek için acilen İtalya'ya gidiyorum. Transfer kalıcı değil, kiralık olarak gerçekleşecek. İşler neredeyse tamamlandı, umarım son anda bir sorun yaşamayız. Morutan için oynamak çok önemli."

Galatasaray formasıyla 40 maça çıkan Morutan, 4 gol atıp 5 asist yapabildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading