Yandex Metrica

Morutan Galatasaray'dan ayrıldı! İtalyan ekibine transfer olan genç yıldızın bonservis ücreti açıklandı

Morutan Galatasaray'dan ayrıldı! İtalyan ekibine transfer olan genç yıldızın bonservis ücreti açıklandı

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın geçen sezon büyük beklentilerle Steua Bükreş takımından transfer ettiği Olimpiu Morutan, sezon sonuna kadar kiralık olarak Serie B takımına gitti.

Spor

03.03.2024, 11:32

Galatasaray'da Olimpiu Morutan ile yollar ayrıldı.

Geçen sezon yaklaşık 4 milyon Euro bedelle Romanya'nın Steaua Bükreş takımından transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiralandı.

Morutan'ın menajeri olan Ioan Becali, genç yıldızın transfer işlemleri için İtalya'ya gittiği belirterek, "Morutan'ın transferini bitirmek için acilen İtalya'ya gidiyorum. Transfer kalıcı değil, kiralık olarak gerçekleşecek. İşler neredeyse tamamlandı, umarım son anda bir sorun yaşamayız. Morutan için oynamak çok önemli." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

MORUTAN İÇİN ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU

Pisa'nın gelecek sezon Serie A'ya yükselmesi durumunda 5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla Morutan'ın bonservisine sahip olabilecek.

Süper Lig'den Sivasspor ve Kasımpaşa'nın da istediği Rumen yıldızın İtalya'da oynamak istediği öğrenildi.

Galatasaray'da 34 resmi maça çıkan Morutan, 3 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading