Yandex Metrica

Montella'dan dikkat çeken Fatih Terim itirafı: İnsanın kişiliği çok önemlidir

Montella'dan dikkat çeken Fatih Terim itirafı: İnsanın kişiliği çok önemlidir

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam Fiorentina ve Milan'daki dönemini hatırlattı.

Spor

23.01.2024, 22:16

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Sabah Spor'a konuştu.

Adanalı olan ve kendisi gibi daha önce Milan ve Fiorentina'da çalışan Terim hakkında unutmadığı bir anı anlatan Montella efsane hocanın hala çok sevildiğini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

MONTELLA'DAN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Ben Fatih Terim'den sonra onun çalıştığı takımlarda çalıştım. Fiorentina ve Milan'da. Özellikle Fiorentina'da ne kadar çok sevildiğini ve hâlâ bir imparator olarak herkesin anılarında bir iz olarak kaldığını hem hissettim hem de gördüm. Bence böyle bir iz bırakabilmek için öncelikle insanın kişiliği çok önemlidir ve gerçekten Fiorentina'da kişiliğiyle iz bırakmış bir adam olduğunu söyleyebiliriz.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

MONTELLA: BABAMDAN ÖĞRENDİM

Bu benim için büyük şans oldu. Babam sadece fabrikada çalışmıyordu aynı zamanda kendi çapında ikinci bir işi vardı. Sürekli çalışan bir adamdı ve sorumluluk sahibi olmanın ne olduğunu babamdan öğrendim. O yüzden çalışanların da hissiyatının ne olduğunu anlayan biri olduğumu düşünüyorum. Öyle bir çocukluk yaşadım ki çok mutluydum. Babam hem hafta içi hem hafta sonu günde 18 saat çalışmasına rağmen bizi ihmal etmedi. Belki tatile gidemiyorduk ama ailemle, sorumluluk sahibi biri olarak yetiştirilmenin güzelliğini biliyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading