Yandex Metrica

Mohamed Salah'ın Liverpool tarihine geçti! Steven Gerrard'ı geride bıraktı...

Mohamed Salah'ın Liverpool tarihine geçti! Steven Gerrard'ı geride bıraktı...

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı attığı golle kulüp tarihinin Avrupa kupalarındaki en çok gol atan futbolcu oldu.

Spor

23.01.2024, 20:29

Mısırlı Mohamed Salah, Real Madrid'e attığı gol sonrası Liverpool efsanesi Steven Gerrard'ı geçerek kulüp tarihinin Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu oldu.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

STEVEN GERRARD'I GERİDE BIRAKTI

Liverpool'un yıldız futbolcusu Mohamed Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid karşısında takımının ikinci golünü kaydeden isim oldu. Salah, attığı bu golle Anfield efsanesi Steven Gerrard'ı geçerek, 42. kez yaşadığı gol sevinciyle Liverpool tarihinde Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan futbolcusu oldu.

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

BENZEMA TURU ARALADI

Vinicius Junior, Real Madrid'in 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada ilk yarıda attığı gollerle takımını soyunma odasına 2-2 beraberlikle götürdü.

Brezilyalı genç yıldızın attığı 2 golle Real Madrid formasıyla Liverpool'a toplamda 5 gol atarak en çok gol atan oyuncu oldu. Karim Benzema ikinci yarı kaydettiği 2 golle, Vinicius'u geride bırakarak tekrardan unvanını geri aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading