Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milli takıma göz kırpan Ersin Destanoğlu penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı

Milli takıma göz kırpan Ersin Destanoğlu penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı

Son dakika haberleri... Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Mostafa Mohamed'in penaltısını kurtararak geceye damga vuran Ersin Destanoğlu gazetecilere yaşadığı mutluluğu anlattı.

Spor

23.01.2024, 18:11

Beşiktaş'ta 21 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu, bu sabah yapılan antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray derbisinde Mostafa Mohamed'in kullandığı penaltıyı kurtararak ön plana çıkan Ersin, "Derbiler her zaman özeldir. Penaltı kurtardım ve kazandık. Maç öncesinde penaltı kullanabilecek oyuncuların nereye attığını izlemiştim. Mostafa topu alınca hislerim o köşeyi seçti. Analiz yapmak çok önemli. Her maçtan önce rakipleri izliyorum" itiraflarında bulundu.

Montella, Avusturya karşısında ilk 11'i belirledi mi? Haberi Görüntüle

ERSİN DESTANOĞLU: AVRUPA HAYALİM VAR

"Avrupa'da oynama hayalim var ama bu sene takımın başarısına odaklandım. Hem eleştirildim hem de övgü aldım. Hatalarımıza rağmen Sergen Yalçın hocama arkamızda durduğu için teşekkür ederim."

Premier Lig'de tarihi maç: Enes Ünal'ın takımı Bournemouth, 3-0'dan döndü... Haberi Görüntüle

'MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYI BEKLİYORUM'

"20 yaşındayım ama bir çok genç oyuncu gibi milli takıma çağrılmayı bekliyorum. Sahada elimden geleni yaparak kulübümde en iyi performansı göstereyim er ya da geç çağrılacağımı biliyorum."

"19-20 yaşında bir kaleciye şans vermek ve arkasında durmak... Gerçekten Sergen hocamıza teşekkür ediyorum. Sergen hoca basit hatalar yaptığımızda bile arkamızda durdu

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı mı olacak? Saadettin Saran seçimi kazanabilir... Haberi Görüntüle

ERSİN: MUSLERA ÇOK BÜYÜK BİR KALECİ

"Muslera çok büyük bir kaleci. 10 yıldır burada ve herkesin örnek aldığı bir isim. Kaleciler bazen basit goller yiyebiliyor, sadece derbide değil."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading