Yandex Metrica

Milli takım seçmeleri öncesi raya düştü hayalleri yarıda kaldı

Milli takım seçmeleri öncesi raya düştü hayalleri yarıda kaldı

Amasya'da, antrenmana giderken dengesini kaybedip demir yoluna düşen 15 yaşındaki futbolcu Eren Bulut'un tren ile ray arasında sıkışan sağ ayağı kurtarılamayarak kesildi.

Spor

23.01.2024, 18:39

Olay, dün akşam saatlerinde, Amasya Tren Garı yakınlarında meydana geldi. Amasya İl Özel İdarespor Kulübü'nde stoper olarak oynayan Eren Bulut, demir yolu üzerinden yolun karşısına geçmek isterken, dengesini kaybederek düştü. Bu sırada Bulut'un sağ ayağı, ray ile tren arasında sıkıştı.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı genç futbolcu, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bulut, buradaki tedavisinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Makinist Muammer N. de ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürülürken, soruşturma başlatıldı. 

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

AYAĞI KURTARILAMADI

Ameliyata alınan Eren Bulut'un sağ ayağı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kesildi. Hastanede tedavi altında tutulan oyuncunun ailesi, yakınları ve sporcu arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı. Amasya İl Özel İdarespor Kulübü'nün yetenekli futbolcusu Eren Bulut'un, kaza olmasa U-15 Futbol Milli Takımı seçmelerine gideceği öğrenildi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading