Yandex Metrica
SON DAKİKA
"Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu krizi" iddiası! Kaptanlığı alınca ortalık karıştı

"Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu krizi" iddiası! Kaptanlığı alınca ortalık karıştı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un kimseye danışmadan kaptanlık vermesinin ardından milli oyuncunun Alman çalıştırıcının kararlarına karışmasının büyük bir huzursuzluğa neden olduğu öne sürüldü! İşte flaş olaya ilişkin detaylar...

Spor

23.01.2024, 20:01

A Milli Futbol Takım'da Hakan Çalhanoğlu krizi yaşanıyor. İddiaya göre teknik direktör Stefan Kuntz'un milli yıldıza kimseye danışmadan kaptanlık vermesi sonrası, Çalharnoğlu'nun Alman çalıştırıcıya karşı tutumunu değşitirmesi büyük bir krizin kapısını araladı.

Dani Alves serbest mi bırakıldı? Dani Alves hapisten çıktı mı? Haberi Görüntüle

DİĞER OYUNCULAR RAHATSIZ

Ajansspor'un iddiasına göre; TFF, kötü sonuçların ardından Kuntz ile yolları ayırma kararı aldı. Alman çalıştırıcının milli yıldızı kaptan yapması sonunu hazırlayan en büyük neden oldu. Habere göre; Hakan Çalhanoğlu, teknik direktör Stefan Kuntz'un aldığı tüm kararlara karışmaya başladı. Bu durumun milli futbolcular arasında rahatsızlığa da neden olduğu belirtildi.

Montella'dan Cenk Tosun açıklaması! Neden kadroya alınmadı? Haberi Görüntüle

17 MAÇTA 2 GOL, 4 ASİSTİ VAR

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, formasını giydiği Inter'de bu sezon 17 resmi maça çıktı ve toplam 1203 dakika süre aldı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading