Yandex Metrica

Milli güreşçi Kerem Kamal'den anlamlı hareket! Altın madalyayı depremzedelere bağışladı

Milli güreşçi Kerem Kamal'den anlamlı hareket! Altın madalyayı depremzedelere bağışladı

Mısır'da düzenlenen İbrahim Mustafa Turnuvası'nda grekoromen stil 60 kiloda altın madalya kazanan Kerem Kamal, kazandığı altın madalyayı depremzedelere bağışladı.

Spor

23.01.2024, 20:30

Dünya sıralamasındaki puan açısından önemli bir yere sahip olan Mısır'da düzenlenen İbrahim Mustafa Turnuvası'nda Kerem Kamal rüzgarı esti. Grekoromen stil 60 kiloda altın madalya kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor sporcusu Kerem Kamal kazandığı ödülü depremzedelerin yararına armağan etti.

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Haberi Görüntüle

KEREM KAMAL'DAN ŞIK HAREKET

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kerem Kamal, yaşadığı üzüntüyü belirterek çıktığı turnuvada altın madalyayı kazanırken buruk bir sevinç yaşadığını açıkladı.

Duygularını aktaran Kerem Kamal yaptığı açıklamasında: "Mısır'a da bunun burukluğu ile geldik. Milli takım olarak iyi dereceler alıyoruz. Ben de tüm rakiplerimi yenerek altın madalya kazandım. Bunun için mutluyum ancak bir yanım da çok buruk. Bu madalyayı depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza armağan ediyorum. Gelecekte umarım bir daha böyle felaketleri yaşamayız." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading