Yandex Metrica

Milli futbolcu La Liga devine imza attı Altay'ın kasası doldu

Milli futbolcu La Liga devine imza attı Altay'ın kasası doldu

La Liga ekiplerinden Valencia, milli futbolcu Cenk Özkaçar'ın bonservisini aldı ve 2028 yılına kadar sözleşme imzaladı. Öte yandan Altay da transferden pay alacak.

Spor

23.01.2024, 21:00

İspanya'nın köklü kulüpleri arasında yer alan Valencia, sezon başında Fransız kulübü Lyon'dan kiraladığı milli stoper Cenk Özkaçar'ın sözleşmesinde yer alan 5 milyon Euro borservis karşılığında satın alma maddesini kullandı.

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ SATIN ALINDI

Valencia, 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Cenk Özkacar'ın performansından memnun kalınca ve milli stoperin bonservisini satın aldı. 

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

RESMEN AÇIKLANDI

İspanyol kulübü, Lyon'dan kiralanan Cenk Özkacar'ın bonservisinin alındığını ve milli futbolcu ile 2028 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Haberi Görüntüle

ALTAY YÜZDE 10 PAY ALACAK

İzmir temsilcisi Altay, altyapısında yetiştirip 2020 yazında henüz 19 yaşındayken 1.5 milyon Euro bonservisle Olympique Lyon'a sattığı Cenk'in sözleşmesini sonraki transferinden de yüzde 10 pay alma maddesi koydurmuştu. Böylelikle Altay da transferden yüzde 10 pay alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading