Yandex Metrica

Michy Batshuayi'den derbi açıklaması! Beşiktaş'a gol atarsa ne yapacağını açıkladı

Michy Batshuayi'den derbi açıklaması! Beşiktaş'a gol atarsa ne yapacağını açıkladı

Son dakika haberleri... Pazar akşamı eski takımı Beşiktaş'a karşı oynaması beklenen Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, derbi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Spor

28.01.2024, 13:19

Fenerbahçe, 2 Ekim Pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün yapılan idman öncesi Michy Batshuayi, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Eski takımı Beşiktaş'a karşı oynayacağını belirten Belçikalı golcü, "Benim açımdan özel bir maç olacak. Eski takımıma karşı oynayacağım. Fenerbahçe olarak düşüncemiz, bu büyük derbiyi kazanmak olacak.  "yi bir stadyumda oynayacağız. Ambiyans olarak yüksek ve ateşleyici bir taraftar grubu Beşiktaş'ın. Bu bir forvet oyuncusunu en iyi motive edecek şeydir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

BATSHUAYI'DEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Eski takımı Beşiktaş'a gol atması halinde sevinip, sevinmeyeceği sorusunu yanıtlayan Batshuayi, "Önemli olan golü atmak. Atarsam, golden sonra ne olacağını göreceğiz" dedi.

Jorge Jesus hakkında da değerlendirmelerde bulunan milli forvet, "Hocamız çok tecrübeli ve çok kaliteli biri. Baktığımız herkes ilk 11'de oynayabilir. Bu seviyeyi yükseltecek bir sebep. İdmanda da çok sıkı çalışıyoruz. Forma rekabeti, takımı çok daha güçlü noktaya çekecektir ve şampiyonluk ihtimalini artıracaktır" görüşlerini aktardı.

Bir gazetecinin "Gol vuruşlarında sıkıntı yaşadığına dair eleştirilere katılıyor mu?" ifadelerine katıldığını söyleyen Batshuayi: "Geçen sene atmış olduğum gollerden daha çok gol atabilirdim. Hayatta bazen böyle şanssızlıklar oluyor. Eksik yönlerimi gidermek için sürekli çalışıyorum" ifadelerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading