Yandex Metrica

Mete Gazoz ve Bilal Erdoğan Paralimpik sporcularla buluştu

Mete Gazoz ve Bilal Erdoğan Paralimpik sporcularla buluştu

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk branşında altın madalya kazanarak tarihe geçen Mete Gazoz, Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Okçular Vakfı'nın programında Paralimpik Olimpiyatları'na katılacak okçularla bir araya geldi.

Spor

23.01.2024, 17:45

Türkiye'ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran Mete Gazoz, Türkiye Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ile birlikte Paralimpik Olimpiyatları'nda yarışacak milli okçularla buluştu. 

Ailesinin her zaman arkasında durduğunu belirten Mete Gazoz, "Annem ve babam her zaman arkamda durdurlar. Şampiyon olunca herkes arkanızda ama önemli olan başarısız olunca kimlerin yanınızda olduğu. Hiçbir zaman desteklerini benden esirgemediler. Başarı bu şekilde kazanılıyor. Altın madalya bir son değil, başlangıç" ifadelerini kullanarak sporculara başarı dileğinde bulundu.

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

'BU RUH ÖRNEK OLMALI'

Mete Gazoz'un yaşattığı sevinç için teşekkür ettiğini aktaran Bilal Erdoğan ise; "Mete'ye özellikle teşekkür ediyorum. Bu bir takım dayanışmanın ruhudur. Ailesiyle beraber tutkuyla okçuluğa kendini adaması başarıyı getirdi. İnşallah bu altın madalya ülkemizdeki felaketlerin sonunun geleceğinin müjdesidir. Okçuluktaki bu ruh diğer spor branşlarına da örnek olmalı. Futbol başta olmak üzere çok büyük didişmelerin bu sporlarda başarıyı engellediğini görüyoruz" dedi.

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Haberi Görüntüle

METİN GAZOZ: AFET BÖLGESİNDE BİLE METE İZLENDİ

Şampiton okçununn Mete Gazoz'un babası Metin Gazoz ise oğlu ile gurur duyduğunu söyleyerek Mete'nin herkesi duygulandırdığını açıkladı.

Yaşanan şu zor günlerde telefonların susmadığını ekleyen Metin Gazoz, "Afet bölgesinde dinlenirken Mete'nin maçını izleyenler oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Allah herkese ülkesini en güzel şekilde temsil eden bir evlat versin" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading