Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mete Gazoz gelecek yıllardaki hedefiyle şaşırttı!

Mete Gazoz gelecek yıllardaki hedefiyle şaşırttı!

Son dakika haberleri... Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, altın madalya kazandıktan sonra kendisine gösterilen ilginin çok fazla olduğunu dile getirerek kariyer hedefleri hakkında konuştu.

Spor

23.01.2024, 18:04

Başarılı milli sporcu Mete Gazoz, Anadolu Ajansı'na konuk olarak madalya kazandıktan sonra hayatında nelerin değiştiğini dile getirdi.

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmasının ardından dinlenme sürecine girdiğini belirten Mete, "Altın madalya kazandıktan sonra hem bana hem de okçuluk sporuna ilgi çok fazla büyüdü. Bu tabii çok güzel bir şey. İnsanlar benimle konuşuyor, sarılıyor ve fotoğraf çektiriyor. Samimi bir ortam oluşuyor" ifadelerini kullandı.

Olimpiyatların ardından 10-15 günlük bir kutlama süreci olduğunu vurgulayan Mete, "Bu süreçte ok atmamama rağmen Dünya Şampiyonası'nda karışık takımda Yasemin Ecem Anagöz ile bronz aldık. Ardından Dünya Kupası Finalleri'nde bireyselde üçüncü oldum. Güzel geçti bizim adımıza. Keyifli bir yarışmaydı. Sonuçtan da gayet memnunuz" dedi.

Egemen Korkmaz olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu: Tepkisiz kalamazdım Haberi Görüntüle

SPORDAN SONRAKİ HAYATI NASIL OLACAK?

Fransa'da yapılacak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanmak istediğini belirten Mete Gazoz," Takım halinde katılıp madalyayla taçlandırmayı hedefliyoruz. 2013'te başlayan projeyle beraber okçuluk her sene bir önceki senenin üstüne koyarak yukarı doğru bir grafikle gidiyor. Hedefimiz bu grafiği her zaman yukarı doğru devam ettirmek. Muhtemelen 48-49 yaşına kadar ok atmayı düşünüyorum. Ondan sonraki hayatım ne olur bilmiyorum. Doğduğumdan beri bu sporun içindeyim. Muhtemelen bıraktıktan sonra da bu sporun içinde olmaya devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading