Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması! Gidecek mi kalacak mı?

Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması! Gidecek mi kalacak mı?

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız futbolcu Mesut Özil, yaptığı açıklama ile futbol hayatını Fenerbahçe’de sonlandırmak istediğini belirtti.

Spor

23.01.2024, 19:20

Sosyal medya hesabından kariyerini noktalamak istediği takımı açıklayan Mesut Özil, Fenerbahçe'de mart ayında kadro dışı bırakılmıştı.

TFF yeni uygulamayı duyurdu: Resmen başladı Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL, FENERBAHÇE’DEN AYRILACAK MI?

Sosyal medyadaki paylaşımında Mesut Özil, son günlerde kariyeri ile ilgili iddialar hakkında açıklama yapmasının zorunlu hale geldiğini ifade ederek şu paylaşımda bulundu;

"İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3,5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum, Fenerbahçe'den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir. Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım. Çok çalışıp kendimi daima hazır tutacağım. Her zaman dediğim gibi aslolan Fenerbahçe'dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading