Yandex Metrica

Mesut Özil'den Cimbom'a büyük engel: Yıldız oyuncunun gelmesine engel oldu iddiası

Mesut Özil'den Cimbom'a büyük engel: Yıldız oyuncunun gelmesine engel oldu iddiası

Yaz transfer döneminde dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da transfer listesine ekledikleri bir diğer oyuncuda Şilili yıldız Alexis Sanchez'di. Ortaya atılan iddiaya göre Mesut Özil bu transferin gerçekleşmesine engel oldu.

Spor

23.01.2024, 20:37

Sezon öncesinde Arda Turan'dan Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgiler almasına rağmen Marsilya'nın yolunu tutan Alexis Sanchez'in bu tutumu Mesut Özil iddialarını güçlendirdi. Bu sezon Marsilya ekibi ile 34 maça çıktı. 16 gol atan Şilili yıldız 1 de asisst yapma başarısı gösterdi. Sanchez, Fransız ekibe yaz transfer döneminde bedelsiz transfer olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

ÖZİL İDDİASI

Alexis Sanchez, Galatasaray'a evet dedi! Arsenal'dan takım arkadaşı olan Mesut Özil'le görüştükten sonra fikrini değiştirdi. 

Arda Turan'ın sezon başında Galatasaray'a transferini sağlayamadığı için en çok üzüldüğü oyuncu Alexis Sanchez'di.

Şilili oyuncu Arsenal'da Mesut Özil'le çok iyi dosttu. Mesut'un emeklilik kararı almasından sonra kendisine; “Biz gerçekten birbirimizi anladık Mesut arkadaşım. Bir sonraki bölümde size en iyisini diliyorum” mesajını gönderdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading