Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mesut Özil ne zaman sahaya çıkacak? Emre Belözoğlu tarih verdi

Mesut Özil ne zaman sahaya çıkacak? Emre Belözoğlu tarih verdi

Emre Belözoğlu, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'e imza atan Mesut Özil hakkında konuşurken "Mesut Özil'in hazır olmak için önünde 20-25 günlük daha bir süreci olacak.'' dedi.

Spor

23.01.2024, 22:11

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında İsrail'de Maccabi Netanya'yı 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi başardı.

Beşiktaş genç yeteneklerin peşinde! Adres bu sefer Hollanda Haberi Görüntüle

''20-25 GÜNLÜK BİR SÜRECİ OLACAK''

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise müsabakanın ardından Mesut Özil konusuna değindi. TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, "Mesut Özil'in hazır olmak için önünde 20-25 günlük daha bir süreci olacak. Mesut'tan memnunuz, futbol oynamak istiyor. Sonunu iyi yapması gereken bir kariyeri olduğunu düşünüyorum. Bu ülkenin evladı" şeklinde konuştu.

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından... Haberi Görüntüle

''PRO LİSANS ALMAK İSTİYORUM''

''Pro Lisans konusu önemli ve değerli bir konu.'' diyen Emre Belözoğlu, ''Şart olan bir durum. Almak istiyorum. Önümüzdeki ay kurs açılacak. O kursun içinde olacağımızı düşünüyorum. Hak kazandık, davet gelirse katılacağız o kursa.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızından 'Ronaldinho' golü! Haberi Görüntüle

GÜMÜŞDAĞ: TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN KARİYERLİSİ

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise "Mesut Özil, bugün bence Türk futbol tarihinin, yerli oyuncu olarak herhalde en kariyerli tek oyuncusu. Dolayısıyla Mesut'u biz ailemizin içine kattık. Mesut bizim kardeşimiz. İnanıyorum ki eksiğini tamamlayınca Başakşehir’e katkı verecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading