Yandex Metrica

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajerinden flaş açıklama

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajerinden flaş açıklama

Teknik direktör Pereira ile arasında sorun olduğu iddia edilen Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılacağı haberleri hakkında konuşan Erkut Söğüt, 'Mesut kontrat süresinin sonuna kadar Fenerbahçe’de kalacak.' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:16

Mesut Özil'in temsilciliğini yürüten Dr. Erkut Söğüt, yıldız futbolcu hakkında çıkan transfer iddialarıyla iglili Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu. 

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

MESUT, FENERBAHÇE'DE KALACAK MI?

Mesut Özil'in Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili konuşan Erku Söğüt, "Asılsız iddialar hep var. Tekrar ediyorum, Mesut kontrat süresinin sonuna kadar Fenerbahçe’de kalacak. Hatta sonrasında mümkünse yine Fenerbahçe kulübü için hizmet edecek" dedi.

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

ÖMER ERDOĞAN İDDİASI

Mesut Özil'in Pereira konusunda sarı-lacivertli kulübe rest çektiği ya da kendisinin Ali Koç’a Ömer Erdoğan'ı tavsiye ettiği iddiasına da açıklık getiren Erkut Söğüt, "Bahsedilen isim Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan. Ömer Hoca, Hatayspor ile sözleşmesi olan, başarılı bir teknik direktör. Büyük hedefleri var, vizyoner, çağı takip ediyor. Sürekli kendini geliştirme çabasında, modern uygulamaları takip eden bir teknik adam. Ama iddialar asılsız. Şu anda Fenerbahçe’nin sözleşmeli bir hocası var. İki kulüp ve kontratı bulunan iki teknik adamla ilgili bu tür iddialar hiç hoş değil" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading