Yandex Metrica

Sitede Ara

Mesut Özil'den çarpıcı Fenerbahçe açıklaması! İddialara cevap verdi! Takımda kalacak mı ayrılacak mı?

Mesut Özil'den çarpıcı Fenerbahçe açıklaması! İddialara cevap verdi!  Takımda kalacak mı ayrılacak mı?

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan yıldız futbolcu Mesut Özil, iddialara cevap verdi. Mesut Özil, sarı-lacivertli kulüpte yaşamayı arzu ettiği hedefleri gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:26

33 yaşındaki yıldız futbolcu, "şahsına yönelik itibarsızlaştırma çabalarını engellemek ve camiayı doğru bilgilendirmek adına" sosyal medya hesaplarından açıklama yaptığını aktardı.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

EN BÜYÜK ARZUM FENERBAHÇE'YE HİZMET ETMEK

Bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarını sürdürdüğünü ve çocukluk aşkına kavuşmak, katkı vermek için sabırla zamanının gelmesini beklediğini belirten Mesut Özil,  "Ben Fenerbahçe'ye ve vatanım Türkiye'ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe'de yaşamayı arzu ettiğim birçok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım. Hem ben hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe'ye hizmet etmek en büyük arzumdur. Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir." ifadesini kullandı. 

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, sarı-lacivertli kulüpte yaşamayı arzu ettiği hedefleri gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağını söyledi.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL ALMANYA'YA MI DÖNÜYOR?

Öte yandan Mesut Özil'in Almanya'ya döneceği iddia edilmişti. Mesut Özil'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı, Almanya'ya dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan ile beraber kadro dışı kalan Mesut Özil konusunda Jorge Jesus'un hangi kararı alacağı spor camiası tarafından takip ediliyordu. Jorge Jesus yönetimindeki Mesut Özil'in yeniden kadro dışı kalacağı bildirildi.

Jesus, yapılan imza töreninde Mesut Özil ile ilgili "Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil ise gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jesus, Özil veya herhangi bir oyuncu değil. Burada her zaman öncelik Fenerbahçe. Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım" şeklinde cevap vererek futbolcunun kadro dışı kalacağını ilan etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading