Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mesut Özil Avrupa basınında gündem oldu!

Mesut Özil Avrupa basınında gündem oldu!

Son dakika haberleri... Dün akşam Adana Demirspor'a attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Mesut Özil, İngiltere ve Almanya basınında öne çıktı.

Spor

23.01.2024, 17:49

Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye Arsenal'den gelen Mesut Özil, dün akşam Adana Demirspor'a 46.dakikada attığı golle Türkiye kariyerinin ilk golünü attı.

Attığı golün yanı sıra karşılaşmadaki istekli görüntüsüyle dikkat çeken Mesut, ortaya koyduğu azimle teknik ekip ve taraftarların gönlüne su serpti.

32 yaşındaki yıldızın İngiltere ve Almanya'da da konuşulması dikkat çekti.

Mesut Özil, son olarak 16 Şubat 2020'de eski takımı Arsenal'in İngiltere Premier Lig'de Newcastle United'ı 4-0 mağlup ettiği müsabakada gol sevinci yaşamıştı. Mesut, 546 gün sonra Fenerbahçe formasıyla fileleri havalandırmayı başardı.

İŞTE MESUT ÖZİL İÇİN ATILAN O MANŞETLER;

Sport Buzzer Almanya: Eski Alman milli futbolcu, Türkiye'deki ilk golüyle Fenerbahçe'ye sezon açılışında galibiyeti getirdi. Fenerbahçe Mesut'un sayesinde iyi bir başlangıç yaptı.

İngiltere - Daily Mirror: Mesut Özil 18 aylık gol suskunluğunu çocukluğundan beri tuttuğu takımının formasıyla sona erdirdi.

Goal İngiltere: Mesut Özil son olarak Arsenal'de Şubat 2020'de Newcastle maçında fileleri havalandırmıştı. Şimdi attığı bu golle yeni sezona daha umut verici bir başlangıç yaptı.

Sport1 Almanya: Mesut Özil gol koleksiyonunu genişletti. Real Madrid, Schalke, Werder Bremen, Arsenal gibi takımlara Fenerbahçe'yi de ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading