Yandex Metrica

Mesut Özil Almanya'ya mı dönüyor? Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Mesut Özil Almanya'ya mı dönüyor? Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı diye internette araştırılmaya başladı. Fenerbahçe'de uzun süre kadro dışı kalan Mesut Özil, yeni sezon hazırlıkları için yapılan kampa katılmadı. Bu olay sonrasında sarı lacivertli taraftar, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki Mesut Özil Almanya'ya mı dönüyor? Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Spor

23.01.2024, 19:26

Mesut Özil, spor medyasının gündeminde yerini aldı. Yeni sezon hazırlık kampına katılmayan ve uzun süre Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Mesut Özil, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabını da takipten çıktı. Peki Mesut Özil Almanya'ya mı dönüyor? Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL ALMANYA'YA MI DÖNÜYOR?

Mesut Özil'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı, Almanya'ya dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan ile beraber kadro dışı kalan Mesut Özil konusunda Jorge Jesus'un hangi kararı alacağı spor camiası tarafından takip ediliyordu. Jorge Jesus yönetimindeki Mesut Özil'in yeniden kadro dışı kalacağı bildirildi.

Jesus, yapılan imza töreninde Mesut Özil ile ilgili "Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil ise gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jesus, Özil veya herhangi bir oyuncu değil. Burada her zaman öncelik Fenerbahçe. Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım" şeklinde cevap vererek futbolcunun kadro dışı kalacağını ilan etti.

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'DEN AYRILDI MI?

Mesut Özil, kadro dışı kaldı. Özil, ticari girişimleri için ilk olarak Endonezya'ya gitti. Fenerbahçe taraftarları tepki gösterirken, Endonezya'da iş görüşmeleri yapan Özil ile ilgili birçok eleştiri yapıldı.

Deneyimli orta saha oyuncusu Mesut Özil, takım arkadaşlarının kamp yaptığı zamanda da yine bir seyahat yaptı ve kız kardeşinin düğünü için Almanya'ya gitti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading