Yandex Metrica

Messi kulüpsüz kaldı

Messi kulüpsüz kaldı

Profesyonel futbol hayatı boyunca kulüp düzeyinde sadece Barcelona'nın formasını giyen Lionel Messi'nin sözleşmesi sona erdi. Serbest konumda kalan Arjantinli yıldız istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir.

Spor

23.01.2024, 21:57

Arjantin ile 2020 Copa America turnuvasında boy gösteren Lionel Messi'nin Barcelona ile olan sözleşmesi sonlandı. Henüz kontratını uzatmayan Arjantinli yıldız, Copa America sonrası Barcelona ile yeniden masaya oturacak.

Geçen sene flaş bir kararla  takımdan ayrılmak istediğini ileten Messi, Barcelona'nın eski başkanı Josep Maria Bartomeu'nun kendisine engel olmasıyla sözleşmesinin son senesinde İspanya'da kalmak zorunda kalmıştı.

Bu sezon göreve başlayan yeni başkan Joan Laporta'nın Messi'nin takımda kalacağına inandığını söylese de 34 yaşındaki yıldızın farklı bir karar verebilme ihtimalinin de olduğu konuşuluyor.

İspanyol basınında konuşulan haberlere göre ekonomik sorunlar yaşayan Barcelona'nın Lionel Messi ile kontrat uzatma görüşmelerinde zorluk yaşayacağı belirtildi.

Altyapısından yetiştiği Barcelona'da  toplamda 778 karşılaşmaya çıkan Messi, 672 gol ve 305 asistlik performansa imza atarak tarihi bir istatistiğe imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading