Yandex Metrica

Messi'den Weghorst'a büyük tepki: Ne bakıyorsun aptal hadi yürü git

Messi'den Weghorst'a büyük tepki: Ne bakıyorsun aptal hadi yürü git

Dünya Kupası'nda Arjantin, seri penaltı atışlarında Hollanda'yı 4-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Lionel Messi maçın ardından röportaj verdiği sırada kendisine bakan Weghorst'a sinirlendi. Messi, Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsüne ''Ne bakıyorsun aptal, ne bakıyorsun? Hadi yürü git!" dedi.

Spor

03.03.2024, 01:14

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası dün akşam nefes kesen bir maça sahne oldu. Çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Hollanda karşı karşıya geldi.

Arjantin, karşlışamayı 2-0 önde götürürken oyuna sonradan giren Beşiktaşlı futbolcu Wout Weghorst, Hollanda adına iki gol kaydetti ve maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca müsabakada seri panaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda rakibini 4-3 yenen Arjantin adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Haberi Görüntüle

''NE BAKIYORSUN APTAL''

Maçın ardından iki taraft arasında gerginlik yaşandı.Maçın ardından röportaj veren Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin kendisine yan yana bakan Weghorst'a "Qué mirás bobo? Qué mirás? Andá, andá para allá...” yani "Ne bakıyorsun aptal, ne bakıyorsun? Hadi yürü git!" dediği iddia edildi.

TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı hayatı ve biyografisi TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı... Haberi Görüntüle

WEGHORST: HOŞ OLMAYAN SÖZLER SÖYLEDİ

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Weghorst ise "Messi beni hayal kırıklığına uğrattı. El sıkışmak istedim ama elini uzatmadı. Çok hoş olmayan sözler söyledi." şeklinde açıklama yaptı.

İsmail Kartal'dan zorunlu değişiklik: Szymanski'nin yerine sürpriz isim İsmail Kartal'dan zorunlu değişiklik: Szymanski'nin yerine sürpriz isim Haberi Görüntüle

BATİSTUTA'YI YAKALADI

Öte yandan takımının ikinci golünü atan Lionel Messi, attığı bu gol ile Dünya Kupası’nda Arjantin forması ile en çok gol atan oyuncu olan Batistuta’yı yakaladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading