Yandex Metrica

Mert Hakan Yandaş'tan Olimpiakos başkanına gönderme

Mert Hakan Yandaş'tan Olimpiakos başkanına gönderme

Royal Antwerp'i 3-0 yenen Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrası rakipleri Olimpiakos'un sahibi Evangelos Marinakis'e göndermede bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:15

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmdan Belçika ekibi Royal Antwerp'i 3-0 yenerek D Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş da, "Bizim için zorlu geçen 3 hafta vardı. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bunu da bugün sahaya yansıttık. Kazandığımız için mutluyuz. Bunu devam ettirmemiz lazım." diye konuştu. Hafta sonu oynayacakları maçtan sonra önlerinde önemli bir derbi olduğunu kaydeden Mert Hakan, bu maçları kazanıp taraftarlarını mutlu etmek istediklerini aktardı.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

'BAŞKANLARINA CEVAP VERMEK İSTİYORUZ'

Mert Hakan, kaptanlık yaptığı maçta 1 gol atmanın kendisi için önemli olduğunu, Fenerbahçe’nin kaptanlığını yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Mert Hakan, "Şu an en önemli maçlardan birini kazandık. Önümüzde iki maç var. Bunları kazanırsak gruptan çıkacağız. Bu maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Olimpiakos'u da orada yenip, onların başkanlarına cevap vermek istiyoruz. Hepsinin bilincindeyiz biz." dedi.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

MARİNAKİS NE DEMİŞTİ?

Olimpiakos'un sahibi Marinakis, İstanbul'daki 3-0'lık Fenerbahçe galibiyeti sonrası, "Şehrimiz İstanbul'da kazanmak çok önemliydi. Tarihi anlara tanıklık ettik. Bunu, tüm Yunan halkına armağan ediyorum." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading