Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mert Hakan Yandaş olay iddia: Güvenlik görevlisi bana saldırdı

Mert Hakan Yandaş olay iddia: Güvenlik görevlisi bana saldırdı

Trabzonspor maçı sonrası olay yaratacak bir iddiada bulunan Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor'un golü sonrası kenarda ısınırken güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını iddia etti.

Spor

23.01.2024, 20:13

Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa olay yaratacak bir iddiada bulunan Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş,  güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını iddia etti.

Mert Hakan, "Ortada giden bir maçtı, iki takım da iyi mücadele etti. İkinci yarı her Trabzonspor maçında olduğu gibi yine 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmayı zaten bekliyorduk, hatta antrenmanlarda 10 kişi olarak çalıştık" dedi.

Galatasaray şikayet etmişti: Ali Koç ve Selahattin Baki adliyede görüntülendi Haberi Görüntüle

"GÜVENLİK GÖREVLİSİ BANA SALDIRDI"

Mert Hakan, "Ama ben ısınırken, güvenlik görevlisi bana saldırıyor. Alışmışlar rahatlığa. Konuşmayalım, efendi gibi duralım diyoruz... Adam görevli, bana hareket yapıyor, sonra da susmamı bekliyorlar! Kimden geliyor bu rahatlık? Geçen sene son maçta da bunlar oldu! Güvenlik, polis görevlisi... Bana saldırdılar. Biz de bu vatanın evladıyız, ne yaptık? Yapmayın! Herkes işini yapsın! Yazık günah!" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading