Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mersin'e gelen Javier Zanetti'den Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti

Mersin'e gelen Javier Zanetti'den Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti

Son dakika haberleri... Inter Akademi'nin Mersin'deki şubesinin açılışını gerçekleştiren Javier Zanetti, Türk futbolu hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:13

Inter'in efsane futbolcularından olan ve kulübün ikinci başkanlığını yapan Javier Zanetti, Türk futbolunun geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Dünyanın önde gelen takımlarından mavi-siyahlıların Türkiye akademisi tarafından 19-20 Eylül'de düzenlenen etkinlikler için Mersin'de bulunan Inter İkinci Başkanı Zanetti, AA'ya konuştu.

Inter Akademi Türkiye hakkında konuşan Zanetti, "Bu kentin misafirperverliği başta olmak üzere burada olmaktan çok memnunum. Bizim için Inter Akademi'nin bu ülkede faaliyet göstermesi çok önemli çünkü özellikle değerlerimizi ve çalışma prensiplerimizi buraya taşımak istiyoruz. Buradaki ortaklarımıza da bu buluşmayı gerçekleştirdiği için gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Feyyaz Uçar'dan skandal Semih Kılıçsoy açıklamaları: Ağlamaklı olarak beni aradı... Haberi Görüntüle

ZANETTI'DEN OKAN BURUK VE EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLAMASI

Inter'de birlikte futbol oynadığı Emre Belözoğlu ve Okan Buruk hakkında da konuşan Arjantinli efsane oyuncu, "Okan ve Emre çok iyi arkadaşım. Çok güzel anılarım var. Onlara çok güzel dileklerde bulunuyorum" görüşlerini aktararak başarı dileğinde bulundu.

Ali Koç'tan genel kurul çağrısı! Tüzük gereği uyardı Haberi Görüntüle

ZANETTI FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMIYOR

Gazetecinin sorduğu "Kariyerinizde karşı karşıya geldiğiniz en zorlu Türk takımı hangisiydi?" sorusunu da cevaplayan Zanetti, "Büyük takımlara karşı oynama fırsatı buldum. Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız bir maç da bunların arasında ve çok zor oldu. Galatasaray da aynı şekilde. Her ikisi de karşılaşması zor takımlar. Şu anda Türk futbolunu genel olarak seviyorum. Tek bir takım değil" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading