Yandex Metrica

Merih Demiral yıllar sonra itiraf etti: Ronaldo'ya soyunma odasında o fotoğrafı gösterdim, şok oldu

Merih Demiral yıllar sonra itiraf etti: Ronaldo'ya soyunma odasında o fotoğrafı gösterdim, şok oldu

Son dakika haberleri... İtalya Serie A'da Atalanta forması giyen Merih Demiral, Juventus'tan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile yaşadığı diyaloğu ilk kez anlattı.

Spor

23.01.2024, 22:09

İtalya'da futbol hayatını sürdüren Merih Demiral, Fanatik'ten Yakup Çınar'a konuştu.

Kariyeri hakkında özel açıklamalar yapan Türk yıldız, Juventus'ta takım arkadaşlığı yaptığı Cristiano Ronaldo ile arasında geçen ilginç bir diyaloğu anlattı.

Ronaldo'nun çok özel olduğunu belirten Merih, "Bu sezon çok fazla karşılaştık. Hem Manchester United hem de Portekiz'e karşı mücadele ettim. Benim hayatımda da önemli bir role sahip. Benim için Juventus'da yaptıkları çok önemli. Hala irtibat halindeyiz. Kendisiyle şöyle bir anım var. Ben Fenerbahçe alt yapısında oynarken odamda onun ballon d'or kazandığı ve ağladığı anların fotoğrafını çekmiştim. 2014 yılıydı galiba. Takım arkadaşı olduğumuzda bunu ona göstermiştim. O da şok olmuştu. O zaman büyük futbolcularla oynamayı hayal ediyordum tabi ki. Bunu yaşayınca, kendisiyle takım arkadaşı olunca bu kez çok mutlu oluyorsun." ifadelerini kullandı.

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'DAN DUYGULANDIRAN ANNE İTİRAFI

Küçük yaşta kaybettiği annesi Fatma Demiral hakkında da konuşan Merih, "Annemin bende emeği çok büyük. 12 yaşında kaybettim kendisini. Çok küçük yaşta böyle bir şey yaşamak beni etkiledi tabi ki. Aynı zamanda daha çok futbola bağlanmamı sağladı. Annem bugünleri görseydi benimle gurur duyardı. Ben bunları düşünerek daha çok antrenman yapmaya ve işime saygı duymaya özen gösteriyorum. Düşünmediğim gün yok diyebilirim. Telefonumun kapak fotoğrafı da hep annemdir zaten." görüşlerini file getirdi.

Fenerbahçe altyapısında oynadığı dönemlerde ailesinin kendisine verdiği desteği hatırlatan milli oyuncu, "Fenerbahçe alt yapısına girdiğim ilk yıllarda annem babamla birlikte Kocaeli Karamürsel'den maçlarımı izlemeye geliyordu. Kışın bir maçı hatırlıyorum. Kar yağıyordu o zaman. Tribündeydiler ve ben üşümeyeyim diye annem üzerindeki paltosunu bana vermek istiyordu. Anne şevkati işte. O günleri hiç unutmuyorum ve unutmayacağım. Bir gün kız çocuğum olursa da ismini Fatma koyacağım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading