Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merih Demiral şaşırtan rakama dünya devine transfer oluyor! İtalyanlar bile şokta

Merih Demiral şaşırtan rakama dünya devine transfer oluyor! İtalyanlar bile şokta

Son dakika haberleri... Atalanta Merih Demiral'ın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Juventus da Merih Demiral'ı satmak istiyor. Dünya devi 20 milyon Euro'ya Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 19:21

Futbol hayatına İtalya Serie A takımlarından Atalanta'da devam eden milli futbolcu Merih Demiral için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ligi 8. sırada bitiren Atalanta, Avrupa biletini alamayında Merih Demiral'ın 28 milyon euroluk maliyetine sıcak bakmıyor. Merih Demiral'ın satın alma opsiyonunun geçerlilik süresi ise 15 Haziran'a kadar devam edecek.

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü Haberi Görüntüle

JUVENTUS SATMAK İSTİYOR

Juventus, Merih Demiral'ı satmak istiyor ancak İtalyan basınında çıkan habere göre Torino ekibi, milli futbolcudan 25 milyon euroluk bir bonservis geliri elde edebileceğine inanmıyor.

Türkiye-Macaristan maçı bugün mü, ne zaman? A milli takım maç... Haberi Görüntüle

20 MİLYON EUROYA RAZI OLACAK

Juventus, Merih Demiral'ı elinden çıkarmak isterken milli stoperin en ciddi talibi Manchester United oldu. Juventus'un 20 milyon euroluk bir teklifi kabul edebileceği İtalyan basınında geniş yankı buldu. Transferin gerçekleşmemesi halinde milli savunmacımızın gelecek sezon Juventus'un hamle oyuncuları arasında yer alacağının altı çizildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading