Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Yeşil'den Galatasaray itirafı! ''Resmiyete dökmek isterim''

Mehmet Yeşil'den Galatasaray itirafı! ''Resmiyete dökmek isterim''

Son dakika spor haberleri... Galatasaray ile adı anılan İstanbulspor'un savunmacısı Mehmet Yeşil, sarı-kırmızılıların resmi bir teklif yapmadığını ama kendisiyle ilgilendiklerini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:36

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ve Süper Lig lideri Galatasaray ile adı anılan İstanbulspor'un savunmacısı Mehmet Yeşil açıklamalarda bulundu.

Mehmet Yeşil ara transfer döneminde adının Galatasaray ile anılmasından ötürü çok mutlu olduğunu paylaşırken Lille kulübünün ilgisinden de bahsetti.

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve... Haberi Görüntüle

MEHMET YEŞİL'İN GALATASARAY İTİRAFI

Hürriyet gazetesine konuşan Mehmet Yeşil, Galatasaray iddialarına: "Galatasaray haberleri çıkınca çok mutlu oldum. Camia ve seyirci olarak Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Resmi bir şey yok ama dediğim gibi duydum. Bu insanı mutlu ve motive eder. Benim çok hoşuma gitti. Tabi ki de bundan sonra daha çok performans verip bunu resmiyete dökmek isterim." açıklamasında bulundu.

Gökhan Gönül yeniden yeşil sahalarda: İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

''MENAJERİMLE KONUŞTULAR, KULAĞIMA GELENLER OLDU''

İstanbulspor'un geçtiğimiz yıl Süper Lig'e çıkmasında da büyük pay sahibi olan tecrübeli oyuncuyu sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille de kadrosuna katmak istedi ancak Mehmet Yeşil'in transferi yetişmediği için gerçekleşmemişti.

Mehmet Yeşil, Lille'in kendisine olan ilgisini bildiğini dile getirirken: "Evet duydum. Çünkü benim orada arkadaşlarım oynuyordu. Yusuf Yazıcı benim çok yakın arkadaşımdır. Orası hakkında bir sürü iyi şeyler söylemişti. Oradaki kulüpten bana bir yetkili ulaşmadı. Menajerimle konuşulanlar, kulağıma gelenler oldu. Benim bildiğim kadarıyla resmi bir şey yok." ifadelerini kullandı.

İstanbul ekibiyle 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Yeşil, İstanbulspor formasıyla Süper Lig'de bu sezon 24 maçta görev aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading