Yandex Metrica

Mbappe'den Neymar'a ilginç sözler: Serseri!

Mbappe'den Neymar'a ilginç sözler: Serseri!

Son dakika haberleri... Neymar ile arasında sorun olduğu konuşulan Mbappe'den açıklama geldi. Fransız yıldız Brezilyalı takım arkadaşına serseri dediğini itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 18:04

Paris Saint-Germain'in Montpellier'i 2-0 yendiği maçta oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde Neymar'a tepki gösteren Kylian Mbappe, günler sonra konuyla ilgili açıklama yaptı.

Karşılaşmada kendisine pas atmayan takım arkadaşına  serseri dediğini itiraf eden Mbappe, L'Equipe gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Evet Neymar'a serseri dedim. Bu tarz durumlar futbolda daima vardır ve uzatılmasına gerek yok. Bu yüzden olay patlak verince bu konu hakkında konuşma ihtiyacı duydum. Geçmişte de onunla böyle durumlarımız olmuştu, ileride de olacak. Çünkü kazanmak istiyoruz ama tabii ki herhangi bir gerginlik olmamalı. Burada da en ufak gerginlik yaşanmadı çünkü ona saygı duyuyorum ve hayranlık besliyorum. Mesele sadece şuydu, pası alamadığımda memnun değildim. Bir gün benim de başıma gelmişti, pası atmayan bendim ve mutsuz olan da oydu. Aramızda hiçbir mesele yok."



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading