Yandex Metrica

Mauro Icardi İstanbul'a alıştı! Arjantinli yıldızın olaylı gecesi! Wanda Nara'nın tepkisi ne olacak?

Mauro Icardi İstanbul'a alıştı! Arjantinli yıldızın olaylı gecesi! Wanda Nara'nın tepkisi ne olacak?

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'ın Arjantinli yıldız santraforu Mauro Icardi, menajeri ve sevgilisi Wanda Nara ile çalkantılı bir aşk yaşarken; dün gece İstanbul'da 3 kadınla birlikte İstanbul gecelerinde görüntülendi.

Spor

23.01.2024, 20:34

Spor Toto Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Galatasaray'da sezon başında PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin form grafiği taraftarın gönlünü fethetti.

Sevgilisi ve menajeri Wanda Nara ile çalkantılı bir ilişki yaşayan ve kimi zaman bunu futbol hayatına da yansıtan Mauro Icardi, İstanbul'da dün gece eğlenirken 3 kadınla görüntülendi.

Galatasaray'da bu sezon çıktığı 13 maçta 9 gol 6 asistlik performans sergilerken Arjantinli yıldız, performans harici özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

MAURO ICARDI İSTANBUL GECELERİNDE

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, gece hayatıyla yeniden gündemde.

Dün gece Kuruçeşme'de bir eğlence mekanında 3 kadınla görüntülenen Icardi, basın mensuplarının dışarda olduğunu öğrendiği an eğlendiği kadınları önceden gönderdi ve yarım saat sonra mekandan ayrıldı.

Mauro Icardi'nin görüntülenmemesi adına mekandan çıkarken etten duvar örüldü.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

GÖZLER WANDA NARA'YA ÇEVRİLDİ

Galatasaray'ın son olarak Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta forma giyen Mauro Icardi'nin gece hayatı objektiflere yansıdı.

Mauro Icardi'nin çapkınlık gecesinden sonra Wanda Nara'nın sergilyeceği tutum merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading