Yandex Metrica

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur canlı yayında ilk kez açıkladı

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur canlı yayında ilk kez açıkladı

Son dakika haberleri... Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmayan Mauro Icardi hakkında çıkan flaş iddialara cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 19:53

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde oynadığı Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmayan Mauro Icardi'nin ülkesine gitmesi gündemi sallamıştı.

Sakatlığı olduğu söylenen yıldız golcünün özel hayatındaki sorunlar nedeniyle teknik ekiple tartıştığı iddia edilmişti.

Beyaz TV'ye konuşan Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, yıldız futbolcu hakkında çıkan spekülasyonlara cevap verdi.

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR'DAN ICARDI AÇIKLAMASI: GÜLÜYORUM

Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti. Anlamakta zorluk çekiyorum. Tek başına gitmiş olsa hadi diyeceğim ki yanlış anlaşılıyor. Herkes gidiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading