Yandex Metrica
SON DAKİKA
Marsilya zaferi sonrası Fatih Terim'den İtalya sözleri

Marsilya zaferi sonrası Fatih Terim'den İtalya sözleri

Son dakika haberleri... Marsilya'yı 4-2 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı başaran Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:21

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray evinde ağırladığı Marsilya'yı 4-2 mağlup etti.

Bu sonuçla gruptan çıkmayı başaran temsilcimiz, son maçta Lazio'dan en az 1 puan alması durumunda son 16 turuna yükselecek.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Avrupa’nın en iyi takımlarından birini yendik. Çok önemli bir kadrosu olan, bu sene ilk defa dört gol yiyen, teknik direktörüyle, takımıyla müthiş bir yıl yaşayan önemli bir takımı yendiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum. Bugün oyunun her anında oyuncularımızı destekleyen taraftarımızı kutluyorum. İşte budur! Açıkçası çok daha farklı bir skor olabilirdi. 3-0’dan sonra hemen penaltı, 4-1’den sonra hemen bir gol gelmesinden sonra yine kaçırdığımız goller vardı. Baştan sona kadar tam bir Avrupa takımı gibi oynadık.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den derbi sonrası flaş Osayi-Samuel kararı Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: NAMAĞLUP DEVAM EDİYORUZ

Maçı ymneten hakemin başarılı olduğunu belirten Terim, “İki takımın güzel oyununa ve güzel maça damga vuran iyi bir hakem vardı. İletişimi mükemmel olan ve oynamaya müsaade eden, az düdük çalıp çok iş yaparak iyi futbola katkı veren bir hakem kadrosu vardı. Dolayısıyla namağlup ve lider devam ediyoruz. Farklı sonucu müthiş bir oyunla aldığımız için son derece mutluyum.” dedi.

Roma’da liderlik için oynanacak olan final maçı hakkında teknik direktörümüz Fatih Terim, “ Bizim liderliği garantilemiş olmamız gerekirdi. Burada son oynadığımız maçlar gibi bir Lokomotiv Moskova maçı oynadık. 10 pozisyona girip 1-1 biten bir maç olmuştu. Buraya kalmazdı. Roma’ya gideceğiz. Şu anda her türlü gruptan çıkmayı garantiledik. Bu işin keyfini sürmesi lazım Galatasaraylıların. Bize yakışan yer orası. Bugün defansıyla, oyun anlayışıyla, geçiş hücumlarıyla, rakibe baskıyla sahanın içinde her şeyi yapan bir takım vardı. Bunun hakkını da Allah’a şükür aldık.” görüşlerini dle getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading