Yandex Metrica

Marcao İspanyol devine transfer oldu! Bonservis ücreti belli oldu

Marcao İspanyol devine transfer oldu! Bonservis ücreti belli oldu

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın başarılı stoperi Marcao'nun yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği ortaya çıktı. Brezilyalı yıldızın yeni durağı İspanya olacak.

Spor

23.01.2024, 19:28

İspanya La Liga ekibi Sevilla, Galatasaraylı Marcao için teklifini arttırdı.

Geçtiğimiz günlerde 13 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Sarı-kırmızılılar, bu kez önerilen 15 milyon Euro'ya evet dedi.

Rusya'dan Zenit'in de istediği Brezilyalı stoperin İspanya'da oynamak istemesinden dolayı Galatasaray, oyuncunun kararına göre hareket edeceğini meenajerine iletti.

Ayrıca Sevilla'nın önerdiği rakam içerisinde başarı endeskli primlerin de olduğu ve Galatasaray'ın Marcao'dan toplamda 18 milyon Euro gelir sağlayabileceği belirtildi.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

BARCELONA'YA KAFA GOLÜ ATMIŞTI

2018-2019 devre arasından Portekiz'in Chaves takımından 4 milyon Euro karşılığında alınan 26 yaşındaki stoper, kısa sürede gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde partneri Victor Nelsson ile beraber uyumlu bir oyun ortaya koyan Marcao, gruplarda oynanan Marsilya, Lokomotif Moskova ve Lazio deplasmanlarında takımın gol yemesine engel olmuştu.

Ayrıca Barcelona ile oynanan son 16 tur rövanş maçında harika bir kafa golü kaydeden Marcao, dikkatleri üzerine çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading