Yandex Metrica

Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a yeşil ışık yaktı

Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a yeşil ışık yaktı

Son dakika haberleri... İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması terleten Alex Telles, Galatasaray'ı hala unutamadığını itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 22:02

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı sol bek Alex Telles, S Sport'a verdiği röportajda İstanbul günlerini anlattı.

Türkiye'ye çok genç yaşta geldiğini aktaran 28 yaşındaki oyuncu, "Türkiye Ligi'nde oynadığım için çok mutluyum. Premier League tabii ki çok daha yoğun tempolu bir lig. Bu ligin çok yüksek bir seviyesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Kaliteli oyuncularla dolu bir lig. Bu da temponun artması anlamına geliyor. Türkiye Ligi de çok kaliteli bir lig ve büyük oyuncular var. Orada çok şey öğrendim" ifadelerini kullandı.

Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

'MANCİNİ'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM'

"Galatasaray'a geldiğimde 21 yaşındaydım. Brezilya'dan ayrıldıktan sonra Avrupa'da ilk oynadığım takım oldu. Tecrübesiz bir oyuncu olarak orada çok şey öğrendim. O zamanın teknik direktörü Roberto Mancini'den çok şey öğrendim. Ben de çok şey öğrenmek isteyen bir oyuncuydum."

"Bu yüzden zaman zaman oynarken çok düşünmeden verdiğim kararlar oldu. Şu anda çok daha tecrübeliyim. Çok daha fazla maça çıkmış durumdayım. Bu yüzden maçlarda çok daha oturaklı kararlar veriyorum. Daha iyi, daha akıllıca koşular yapıyorum. Burada olmaktan çok memnunum ve mutluyum."

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu! Olimpiakos kafilesinde kimler var? Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu! Olimpiakos kafilesinde kimler var? Haberi Görüntüle

TELLES: GALATASARAY'I UNUTAMIYORUM

"Galatasaray'ı her zaman kalbimde taşıyorum. Türkiye Ligi'nde oynayadan arkadaşlarım var. Galatasaray'da hala yakın arkadaşlarım var. Muslera, tercüman Mert çok yakın arkadaşlarım. Hala onlarla konuşuyorum ve Galatasaray'ın maçlarını takip ediyorum. Çok minnettar olduğum bir kulüp. Orada hala çok sevildiğimi biliyorum. Dediğim gibi Galatasaray büyük minnetar olduğum bir kulüp ve her zaman takip ediyorum."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading