Yandex Metrica

Manchester United dev transfer için 40 milyon euro harcayacak! Fenerbahçe taraftarı o ayrılığa çok üzülecek

Manchester United dev transfer için 40 milyon euro harcayacak! Fenerbahçe taraftarı o ayrılığa çok üzülecek

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Kim Min- Jae için İngiliz devi Manchester United devreye girdi. Yıldız oyuncu için kesenin ağzı açıldı.

Spor

23.01.2024, 22:13

Yaz transfer döneminde 18 milyon euro bedelle Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae dikkat çekmeye devam ediyor.

Kısa sürede gösterdiği performansla ön plana çıkan Güney Koreli stopere devre arasında sürpriz bir teklifin gelebileceği iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, 25 yaşındaki oyuncu için 40 milyon euroyu gözden çıkardı.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

ERIC TEN HAG FENER'İN ESKİ GÖZDESİNİ İSTİYOR

Defans hattında yaşanan problemleri Kim ile çözmek isteyen Kırmızı şeytanlar, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istiyor.

Eric Ten Hag'ın mücadeleci gücünden çok etkilendiği Kim Min Jae'nin de İngiltere'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Geçen sezon Çin ekiplerinden Bejing Guoan'dan 3 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer edilen Kim Min Jae, ortaya koyduğu performansla Süper Lig'e damga vurmuştu.

Son olarak oynanan Milan deplasmanında Napoli adından en başarılı isimlerinden olan Güney Koreli oyuncu, son saniyedeki gol pozisyonunda yaptığı müdahele ile gündem olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading