Yandex Metrica
SON DAKİKA
Manchester'ın Ronaldo planı ortaya çıktı! Bir kuruş bile ödemek istemiyor

Manchester'ın Ronaldo planı ortaya çıktı! Bir kuruş bile ödemek istemiyor

İngiliz kulübü Manchester United, Ronaldo'nun takımdan gönderilmesi için düğmeye bastı. İngiliz kulübü, Ronaldo'yu 'bir kuruş' ödemeden yollamak istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:05

Cristiano Ronaldo ile Manchester United arasındaki krizin yankıları devam e diyor. Cristiano Ronaldo'nun verdiği röportaja karşılık İngiliz kulübü harekete geçiyor.

Ali Koç istifasını vermişti! Kulüpler Birliği'nden flaş karar Haberi Görüntüle

İNGİLİZ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

İngiliz ekibi Manchester United Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun açıklamalarıyla ilgili yaptığı resmi açıklamada "Kulüp yönetimi, Cristiano Ronaldo'nun röportajına yanıt olarak bu sabah uygun adımlar atmıştır. Bu süreç sonuçlanana kadar daha fazla yorum yapılmayacaktır" ifadelerini kullandı.

16 Mart bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi takımın... Haberi Görüntüle

RONALDO'YA BİR KURUŞ BİLE ÖDENMEYECEK

Manchester United, Ronaldo'nun haftalık 500 bin sterlinlik sözleşmesini feshetmek istiyor. İngiliz kulübü, Haziran ayında sona erecek sözleşmenin bitimine kadar Ronaldo'nun kazanacağı 16 milyon sterlinin bir kuruşunu ödemeden fesih için yasal yollar aramaya başladı.

Altay Bayındır'a kötü haber: Manchester United bir kaleci daha alıyor Haberi Görüntüle

KULÜBÜ VE HOCAYI HEDEF ALMIŞTI

Teknik direktör Erik ten Hag hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunan Ronaldo ayrıca, İngiliz kulübünün gelişim gösteremediğini ve tercihlerini de yanlış olduğunu belirten açıklamalar yapmıştı.

Fenerbahçe'yi hangi lig kabul eder? İşte Avrupa liglerinin şartları ve... Haberi Görüntüle

''ERİK TEN HAG'I ÇOK AZ TANIYORDUM''

Ronaldo; "Erik ten Hag'ı Manchester United'a gelmeden önce çok az tanıyordum, Ajax'ta yaptığı işlerden. Cristiano Ronaldo'yu eleştirmek, diğerlerini eleştirmekten daha kolaydır. Dipteyken ve zirvedeyken, daha önceden göremediğiniz şeylerin farkına varırsınız. Kötü anlarıma da minnettarım. Kimin yanımda olduğunu, kimin sırt çevirdiğini görürüm." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading