Yandex Metrica
SON DAKİKA
Manchester City'nin Arda Güler raporu ortaya çıktı! Guardiola'nın gözü '10'da...

Manchester City'nin Arda Güler raporu ortaya çıktı! Guardiola'nın gözü '10'da...

Manchester City, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i radarına aldı. Pep Guardiola'nın Arda Güler'e özel rapor istediği ortaya çıktı.

Spor

23.03.2024, 04:55

Manchester City scouting ekibi, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i Türkiye Kupası'ndaki Rizespor ve Süper Lig'deki Kasımpaşa maçlarında izlemişti. Manchester City'nin Arda Güler ile ilgili hazırladığı rapor ortaya çıktı.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor Haberi Görüntüle

MANCHESTER CİTY'DEN YAKIN MARKAJ

Başkan Ali Koç ve ekibi bir taraftan transfer için yoğun mesai harcarken diğer yandan da takım içindeki yıldızlara teklifler geliyor. Osayi Samuel, Miguel Crespo ve Ferdi Kadıoğlu için ciddi teklifler geldiği bilinirken Fenerbahçe’nin gözdesi Arda Güler’i PSG’den sonra bir dünya devi daha yakın takibe aldı.

Manchester City’nin görevlendirdiği bir scout, genç yıldızı Rizespor’la oynanan kupa maçı ve önceki günkü Kasımpaşa müsabakalarında canlı izledi.

Süperstar adayına olumlu not veren yetkili, ortaya koyduğu performansa tam anlamıyla hayran kaldı. City, bu transfer döneminde olmasa bile sezon sonunda Arda Güler için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalabilir.

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen... Haberi Görüntüle

RAPOR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!

Manchester City’den gelen bir yetkili, Ülker Stadı’nda kupadaki Çaykur Rizespor ve ligdeki Kasımpaşa mücadelelerini izledi. Ardından Arda’yla ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak İngiltere’ye gönderdi. Fanatik'te yer alan habere göre raporda, Fenerbahçe’nin genç yıldızıyla ilgili övgü dolu açıklamalar yer aldı. Buna göre Arda Güler’in süperstar olma potansiyeli taşıdığı belirtildi. Oyuncunun henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahada kendisine güvenli bir şekilde yer aldığı ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmadığı vurgulandı. Ayrıca Arda’nın oyunu okuma ve hızlı düşünme konusundaki başarısı ile yüksek teknik kapasitesine dikkat çekilerek, “Gelişime son derece açık bir oyuncu” denildi.

Galatasaray'ın radarına girmişti! Rafa Silva transferi için açıklama geldi Haberi Görüntüle

OYUN İÇİ TEMPOSU ARTMALI

Manchester City’li gözlemci, 17 yaşındaki futbolcunun fiziken güçlenmesi ve oyun içinde temposunun artması gerektiğini de belirtti. İngiliz devinin, bu olumlu rapor sonrasında Arda Güler için Fenerbahçe’nin kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan PSG’nin de 17 yaşındaki oyuncu için çok istekli olması, pazarlığın kızışmasını sağlayabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading