Yandex Metrica
SON DAKİKA
Manchester City'den Süper Lig'e transfer akını!

Manchester City'den Süper Lig'e transfer akını!

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, beınSPORTS'a yaptığı açıklamalarda gelecek sezon için transfer müjdesi verdi.

Spor

23.01.2024, 18:54

Son 2 haftada Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanarak Süper Lig'deki galibiyet özlemine son veren Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, beINSPORTS'a konuşarak değerlendirmelerde bulundu.

Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan Torrent, "Guardiola'yla çok iyi ilişkim var. Kendilerinin de programı yoğun olduğundan maçımıza gelemeyebilir ama Guardiola'nın takımı belki bize karşı bir maç yapar." ifadelerini kullandı.

Yeni sezon için transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren 59 yaşındaki antrenör, "Ben oyuncularımızdan çok memnunum. Daha iyi oyunculara ihtiyacımız var demiyorum. Oyuncularımız zaten çok kaliteli. Farklı özellikleri olan oyunculara ihtiyaç olabiliyor bazen. Nando'nun sadece saha içinde değil, her yerde bu takım için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Nando aynı zamanda Inaki'ye de çok yardımcı oluyor, kulübü tanıması ve kendini rahat hissetmesi açısından. Manchester City ile de iyi ilişkilerimiz var, oradan transferler söz konusu olabilir." dedi.

Ve KAP bildirimi geldi! Fenerbahçe adım adım Süper Lig'den çekiliyor Haberi Görüntüle

DOMENEC TORRENT'DEN KONYASPOR'A ÖVGÜ

Cumartesi günü oynanacak olan Konyaspor maçına da değinen Torrent,  "Başlangıçta bir alışma süreci geçirmek gerekiyor. Bazı değişiklikler yaptık, yeni konseptler getirdik. Bunların uygulanması için de zaman lazımdı. İlk geldiğimizde 7 günde 3 maça çıktık. Zor bir dönemde gelmiştik. Benim oyun anlayışım üzerinden düşünecek olursak, takım birçok açıdan kendini geliştirdi. Neredeyse 2 maçta da 100'er dakika taktiksel ve fiziksel olarak takım kendini gösterdi, gelişti. Galatasaray'ın armasındaki 4 yıldızın bir anlamı var. Biz her maça kazanmak için çıkarız. Konyaspor'un oyununu beğeniyorum. Beni etkiliyorlar. Ligde ikinci sırada olmaları rastlantı değil. Dün izlediğim bir maçları vardı. 5-1 kaybettiler. O maçın sonucu kesinlikle tam tersi olmalıydı." değerlendirmesinde bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading