Yandex Metrica

Mame Thiam kimdir, kaç yaşında? Mame Thiam hangi takımda oynuyor?

Mame Thiam kimdir, kaç yaşında? Mame Thiam hangi takımda oynuyor?

Geçen sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Mame Thiam kimdir? Mame Thiam şu an hangi takımda oynuyor? Mame Thiam hakkında merak edilenler haberimizin devamında sizler için derlendi.

Spor

23.01.2024, 17:51

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Başkanı Berna Gözbaşı’nın, Mame Thiam’ı kadrolarına kattıklarını açıklamasının ardından hem Fenerbahçe taraftarları hem de Kayserispor taraftarları Mame Thiam’ın hayatı merak etmeye başladı. Peki Fenerbahçe’den Kayserispor kadrosuna dahil olan Mame Thiam kimdir? Mame Thiam hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

MAME THIAM KİMDİR?

1992 yılında Senegal’de dünyaya gelen Mame Thiam forvet bölgesinde oynuyor. Başarılı futbolcunun boyu 1.85 kilosu ise 80. Fenerbahçe’de 27 numaralı formayı giyen Thiam, profesyonel futbol kariyerine 2011 yılında Internazionale kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Avellino, South Tyrol, Lanciano, Juventus, Lanciano, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman, Kasımpaşa kulüplerinde top koşturdu. Kasımpaşa’dan Fenerbahçe’ye transferi gerçekleştiği dönem yaptığı “Fenerbahçe beni istediğinde çok mutlu oldum. Eşim de ısrarla gitmem gerektiğini söyledi. Hazırlık maçında da takım arkadaşlarımı ilk defa tanıma fırsatı buldum. Hangi pozisyonda oynadığım hiç önemli değil...Inter, Juventus gibi önemli kulüplerde genç yaşta oynadım. Büyük takımlara geçme periyodum biraz daha hızlı oldu diyebilirim. Fenerbahçe'nin büyük bir kapasitesi var, şampiyon olma kapasitesi... Biz de bunu ortaya koyup taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” açıklaması çok konuşulmuştu. Geçen sezon Fenerbahçe forması ile 34 maçta oynayan, 8 gol ve 4 asist sahibi başarılı futbolcu şimdi ise Fenerbahçe’den Kayserispor’a geçiş yapıyor. Thiam, çarşamba günü yeni takımına katılacak.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

MAME THIAM HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

- Internazionale

- Avellino

- South Tyrol

- Lanciano

- Juventus

- Zulte Waregem

- PAOK

- Empoli

- Esteghlal

- Ajman

- Kasımpaşa

- Fenerbahçe

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading