Yandex Metrica

Majesteleri'nden kortlara efsane veda: Federer son maçında ağları deldi

Tenis efsanesi Federer, adına yakışır bir jübileyle kariyerini noktaladı. "Majesteleri" lakaplı tenisçi, veda maçında tenis tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza atarak topu filenin içinden geçirdi. 

Spor

23.01.2024, 19:51

Emekliliğini açıklayarak tenis seveleri üzen Roger Federer, jübilesini gerçekleştirdi. 41 yaşındaki Majesteleri lakaplı raket kariyerindeki en büyük rakipleri Rafael Nadal, Novak Djokovic ve Andy Murray ile 'Süper 4'lü de son kez bir araya geldi. 

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

EN BÜYÜK RAKİPLERİYLE BİR ARADA

Veda maçında Federer'in partneri Nadal oldu. Bugüne kadar karşı karşıya gelen iki rakip ilk kez kortta yan yana durdu.  Laver Cup'ta son maçına çıkan İsviçreli tenisçinin yaptığı bir atış ise izleyenleri şoke etti ve tenis tarihine geçti.

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Haberi Görüntüle

EFSANE HAREKETLE EFSANE VEDA

Federer, oyun esnasında yaptığı bir vuruşta topu file deliğinden geçirdi. Usta tenisçinin bu vuruşu geceye damga vuurken o ana ilişkin görüntüler sosyal medyada on binlerce kez paylaşıldı . Kariyerine birçok şampiyonluk sığdırmış İsviçreli tenisçi, bu atışıyla da son maçında tarihi bir harekete imza atmayı başarmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading