Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mağlubiyet sonrası Önder Karaveli'den taraftarı şaşırtan itiraf!

Mağlubiyet sonrası Önder Karaveli'den taraftarı şaşırtan itiraf!

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Galatasaray karşısında alınan yenilgi sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:58

Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk derbide Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Önder Karaveli, ikinci derbisinde Galatasaray'a 2-1 yenildi.

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Karaveli, "Görevde olduğum dönemdeki en az pozisyon bulduğumuz, rakip ceza sahasına en az girdiğimiz maç oldu. Golü bulduktan sonra sahadan beraberlikle ayrılabilirdik. Kazanmayı hak edecek oyun oynamadık." ifadelerini kullandı.

Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması: 'Ümit Milli Takım'da daha fazla fırsat... Haberi Görüntüle

ÖNDER KARAVELİ: FARKLI OLABİLİRDİ, ÜZÜLDÜM

"Sorumluluk başta bana ait. Tercihler, değişiklikler, oyun başlangıcını sayabilirsiniz. Planladığımız şeylerin yerine gelmemesi konusunda üzüldüm. Rakibin oyun gidişatı konusunda beklediğimiz şeyler oluştu. Ön tarafta biraz topa sahip olabilseydik, farklı olabilirdi. Galatasaray'ı da dalgalandıracak bir şey yapamadık. Kendimi acımasızca eleştirebilen biriyim. Biraz daha zaman geçtiğinde, mutlaka önemli sorumluluğum öne çıkacaktır." 

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak" Haberi Görüntüle

'KAZANIRKEN FARKLI, KAYBEDERKEN FARKLI'

"Beşiktaş teknik direktörü olarak oyuna konsantre oluyorum. Yorumlar anlık değişebiliyor. Kazandığınızda farklı, kaybettiğinizde farklı yorumlar oluyor. Sadece skor üzerinden yapıldığı için uzun süre önce yorumları dinlemeyi ve okumayı bıraktım. Bunları takip edersek, işimizi yapamayız. Bize emanet edilene tam sahip çıkamayız. Beşiktaş hedefsiz kalmayacaktır. Kayserispor maçında nasıl elendiğimizi herkes gördü. İkinciyle 10 puan fark olsa da geride kalan haftalara ikincilik hedefiyle devam edeceğiz. Oyuncularımın da bırakacağını düşünmüyorum. Ben kendi adıma vazgeçmeyeceğim. Sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading