Yandex Metrica
SON DAKİKA
Maçta ilginç olay! Gerçek sonradan ortaya çıktı: Hakem halüsinasyon görmüş

Maçta ilginç olay! Gerçek sonradan ortaya çıktı: Hakem halüsinasyon görmüş

İtalya Seria C Ligi'nde oynanan Vicenza ile Arzignano Valchiampo karşılaşmasını yöneten hakem Giuseppe Mucera halisülasyon gördüğünü iddia ederek maçı 85. dakikada bitirdi. Mucera'nın bu olayı futbol dünyasında büyük ses getirdi.

Spor

16.03.2024, 23:30

Giuseppe Mucera, Serie C'de Vicenza ile Arzignano Valchiampo arasında oynanan karşılaşmayı yönetti. Maçı 85. dakikada bitiren tecrübeli hakemin ne yaptığına kimse ilk başta anlayamadı.Yardımcılarından gelen uyarılar sonrası mücadeleyi tekrar başlatan hakem, bitiş düdüğünün ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı ve gerçekler ortaya çıktı.

Serie C, l'arbitro dimentica il recupero: le squadre tornano in campo

Süper Kupa final biletleri satışa çıktı mı? 7 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

"TANRI BANA MAÇI BİTİRMEMİ SÖYLEDİ"

Maçın sonunda hastaneye kaldırılan Giuseppe Mucera, halüsinasyon gördüğünü söyledi. Doktorlarla konuşan Mucera, "Saha dışına çıkan insanların tabutlar içinde geri döndüğünü gördüm. Şanslıyım ki komaya girmedim." dedi. Karşılaşmanın 85. dakikasında fenalaşan hakem, "Sanırım tanrı bana maçı bitirmemi söyledi. Doktorlar yaptıkları kontrollerde vücudumun soğumadığını söyledi. Komaya girebilirdim ve bu sonum olurdu." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading